Acasă Stomatologie Care sunt semnele unei urgente stomatologice iminente care anunta ca trebuie sa...

Care sunt semnele unei urgente stomatologice iminente care anunta ca trebuie sa intervina medicul?

Semnele unei urgente dentare iminente

Multi pacienti nu stiu de multe ori ce reprezinta o urgenta dentara. Cu toate acestea, este important ca oamenii sa inteleaga ca o astfel de urgenta este clasificata ca fiind o problema dentara care necesita ingrijiri de urgenta pentru a opri sangerarea persistenta, pentru a salva un dinte sau pentru a pastra functia gingiei si a maxilarului, caz in care trebuie sa se apeleze la serviciul de urgente stomatologice in Bucuresti sau din alte orase din tara.

In anumite circumstante, exista adesea semne care conduc la aparitia urgentei si care indica gravitatea acesteia. Trebuie sa se stie care sunt aceste semne si cand trebuie sa se actioneze, dar si ce masuri ar trebui luate in asemenea circumstante.

Semnele unei urgente dentare iminente

Multe simptome diferite pot indica o urgenta dentara iminenta. Acestea pot include dureri de cap persistente, un dinte slabit, gingii sau maxilarul umflat, o durere de dinti severa, o rana care nu se vindeca si amorteala in gura, toate acestea fiind semne care necesita o atentie imediata si prezentarea la cabinetul de urgente stomatologice de la clinica stomatologica din sectorul 5, Twin Dent sau la alt cabinet din apropierea locuintei.

  • Dureri de cap persistente

Exista mai multi factori care pot declansa durerile de cap. Capul si maxilarul sunt conectate, astfel incat orice durere care este initiata la nivelul maxilarului sau al muschilor acestuia poate provoca o durere de cap.

  • Dinte slabit

Daca adultii se confrunta cu un dinte slabit, acesta indica o problema de baza. Aceasta ar putea indica o leziune a dintelui sau ar putea sugera ca exista o infectie. Daca este neglijata, problema se poate agrava, iar dintele poate cadea, caz in care este necesar un control stomatologic cat mai rapid, care poate fi efectuat la clinica stomatologica TwinDent.ro.

Urgente stomatologice in Bucuresti | clinica stomatologica din sectorul 5 | TwinDent.ro

Urgente stomatologice in Bucuresti

Pentru a identifica problema, medicul dentist poate efectua o examinare orala sau recomanda o radiografie, deoarece boala parodontala poate fi una dintre posibilele cauze.

  • Umflarea gingiilor sau a maxilarului

Inflamatia gingiilor sau a maxilarului este un indiciu clar ca ceva nu este in regula, mai ales daca exista si febra sau dificultati de respiratie. Este un semn al unei infectii orale.