Acasă Diverse Ce sa stii cand alegi un cadru de mers?

Ce sa stii cand alegi un cadru de mers?

fotoliu rulant

La ora actuala, exista o multime de dispozitive medicale de un real ajutor pentru pacienti, care le este de folos in desfasurarea tuturor activitatilor zilnice fara sa depinda de alte persoane. De exemplu, cadrul de mers este folosit cu precadere de cei care intampina dificultati de deplasare si care, altfel, ar avea nevoie de un ajutor din exterior pentru a se deplasa in siguranta.

Din fericire, cu ajutorul cadrelor de mers aceasta problema este de domeniul trecutului. Oricine are posibilitatea de a se deplasa cu usurinta prin intermediul acestui dispozitiv medical. Principalele aspecte care trebuie sa fie cunoscute despre un astfel de dispozitiv sunt amintite in cele ce urmeaza.

Cadru de mers fix

Cadrul de mers fix este realizat din patru picioare, fiind o varianta buna cand vine vorba de redarea stabilitatii pe propriile picioare. Este potrivit pentru pacientii care au putina forta in picioare, dar care nu se pot baza de fiecare data pe propriile forte. De asemenea, pacientul trebuie sa fie capabil sa isi poata muta dispozitivul medical pe cont propriu. Un astfel de aparat poate fi gasit si la TesaMedical.ro, un magazin online specializat in dispozitive si aparaturi medicale.

Cadru de mers mobil

Cadrul de mers mobil este adecvat pentru pacientii care se recupereaza dupa o anumita interventie sau care au anumite dificultati de deplasare. Un factor important care trebuie sa fie luat in considerare atunci cand se achizitioneaza un astfel de dispozitiv este redat de pliabilitate. In momentul in care cadrul nu este folosit, acesta poate sa fie transportat si depozitat cu usurinta.

Cadre de mers | fotoliu rulant | TesaMedical.ro

Cadre de mers

Sustinere ridicata redata de fotoliul rulant

Pe langa cadrul de mers mobil care se dovedeste a fi de un real ajutor, se mai remarca si fotoliul rulant, care poate sa sustina fara nicio problema orice greutate si care poate oferi confortul adecvat. De obicei, dispozitivul este folosit cu precadere de persoanele care se confrunta cu probleme permanente de deplasare.

In concluzie, exista o multime de dispozitive medicale care pot fi de un real ajutor pentru pacientii care se confrunta cu diverse probleme de sanatate.