Acasă Stomatologie Bijuteriile dentare – o noua moda in randul tinerilor

Bijuteriile dentare – o noua moda in randul tinerilor

Micile strasuri aplicate direct pe dinte infrumuseteaza zambetul oricarei persoane si capteaza atentia celor din jur

bijuterii dentare

Din dorinta de a iesi mereu in evidenta si de a arata cat mai bine, tinerii apeleaza la tot felul de trucuri. Dincolo de haine sau machiaj, bijuteriile dentare au inceput sa castige tot mai mult teren in ultimii ani. Cabinetele stomatologice pun la dispozitia clientilor si astfel de servicii, iar pretul este unul moderat.

Micile strasuri aplicate direct pe dinte infrumuseteaza zambetul oricarei persoane si capteaza atentia celor din jur. Aceste pietre sunt de o calitate superioara si nu exista riscul deteriorarii dintelui in timpul purtarii. In general, sunt folosite cristalele Swarovski care ofera un plus de pretiozitate si de eleganta.

Acestea au forme si marimi diferite, iar alegerea potrivita se va face in functie de dimensiunea dintelui, dar si de aspectul general al danturii.

Medicul stomatolog este persoana cea mai indicata pentru a oferi sfaturi pertimente astfel incat rezultatul final sa fie unul multumitor.

Medicii stomatologi atrag atentia asupra faptului ca igiena dentara trebuie sa se desfasoare la fel ca inainte fara sa existe nici cea mai mica contraindicatie. Periajul regulat efectuat de cel putin doua ori pe zi este singura cale pentru mentinerea unei danturi cu adevarat sanatoasa.

Nu trebuie sa existe modificari nici macar in regimul alimentar. Pacientii pot consuma in continuare aceleasi bauturi si aceleasi mancaruri. Prezenta unei bijuterii dentare nu trebuie sa schimbe cu nimic rutina zilnica sau tabieturile oamenilor.

Inaintea efectuarii acestei tehnici de infrumusetare, pacientul trebuie sa aiba o dantura impecabila, fara carii. Se va efectua un detartraj profesionist pentru a se indeparta orice urma de tartru de pe dinti, iar ulterior se va face un periaj cu o pasta de dinti speciala care sa elimine orice mizerie de pe suprafata acestora. Abia acum se poate trece la aplicarea bijuteriei, procedura complet sigura si nedureroasa pentru pacient.

Cu ajutorul unor substante speciale, strasurile se lipesc direct pe dinte, intregul procedeu durand maxim 5 minute.

De acum inainte oricine poate avea zambetul mult visat si se poate bucura de stralucirea cristalelor. In cazul in care, in timp, pacientii se plictisesc de acest piercing dentar, pot oricand sa revina in cabinetul stomatologic si sa il indeparteze simplu si rapid.